top of page
WhatsApp Image 2023-07-24 at 21.18.57.jpeg

Binnen bij Gasthuisstraat

IMG_6319-1024x768.jpg

Welkom bij B&B Gasthuisstraat

Met deze locatie is in 2021 ons B&B avontuur begonnen. Na de koop in 2019 is er eerst een periode geweest waarbij flink verbouwd moest worden. En niet geheel zonder resultaat, want de foto's en recenties liegen er niet om. Tussen de winkelstraten, boven een winkel vind je B&B Gasthuisstraat. Een verborgen parreltje met een eigen dakterras van maar liefst 30m2. Hier kun je in stilte genieten van de drukte beneden je. Het apartement, bestaande uit 2 verdiepingen, is daarnaast voorzien van alle gemakken. Van keuken tot zithoek en van badkamer tot washok. Alles om je ook voor langere periode te redden. Maar vergeet natuurlijk niet; je bent op vakantie, dus laat je ook vooral verwennen!

Zien wij jou snel bij B&B Gasthuisstraat?

WAT DE GASTEN ZEGGEN

Danielle

Wat een locatie. Goed verstopt in het pittoreske Dokummer centrum. Een dakterras waar je alleen van kunt dromen, tussen de kleine daken en met zicht op wel 3 kerktorens. De ruimtes zijn zeer smaakvol ingericht en alles ziet er zo nieuw uit, prachtig.

Marleen

“Prima ontbijt! Op verzoek van ons had de host een picknickmand vol lekkers gemaakt voor op de boot. Super goed verzorgd! Appartement met alles erop en eraan. Sfeervol ingericht en super schoon. We komen heel graag een keertje terug!”

J.

“Prachtige b&b. Een plek waar je je echt ‘thuis’ voelt met een fijn dakterras. De ontbijtmand is een aanrader! We hebben heerlijke dagen gehad.”

B&B
Gasthuisstraat 

bottom of page